2021 gelinlik modelleri neler? En hoş gelinlik modelleri Gelinlik kiralık meblağları ne kadar

Felaket

New member
25 Mar 2021
225
0
1
Pandemi kurallarının azaltılmasıyla dönemi bir daha açılan düğünlerde genç kızların hayali olan gelinlik modelleri damga vurdu. Birbirinden şık ve şık gelinlikleri sizler için araştırdık. Bilhassa 2021 yılında değişen tercihlerden bahseden modası Gökhan Beter, Yasemin.com muhabiri Müge Çakmak’a merak edilenleri deklare etti.

HABERE İLİŞKİN GÖRÜNTÜ İÇİN TIKLAYIN

ömründe bir defa olacak bu özel günde gelin adayları epey hoş ve farklı olmak ister. Biroldukca bayanın hayalleri içinde yer alan gelinlik modellerinde öne çıkan birtakım ayrıntılar bulunuyor. Her zevke ve dizayna hitap eden gelinlik modelleri özel olarak tasarlanmaktadır. 2021 yılında pandemi niçiniyle daha hayli nikahlara yönelen çiftlerin tercih ettiği kabarık gelinlikler yerini sade gelinliklere bıraktı. Fotoğraflarda da kusursuz bir görünüm elde etmek isteyen gelin adaylarının tercih edeceği modeller neler? Gelin daima bir arada bakalım…


Gelin adayları için çağdaş tasarım kodlarına uygun formlarda üretilen gelinlikler, alışılmadık bir görünüm sergilemek isteyen bayanlar için ise farklı renkler de yansıtabiliyor.


Kırmızı, yeşil, pembe üzere renklerde üretilen alternatif renkli gelinlikler, size eşsiz bir görünüm kazandırırken farkınızı rahatça ortaya koyabilmenizi de mümkün kılıyor.


Kabarık, straplez, balık üzere farklı modellerde üretilen gelinlik çeşitleri, beden tipinize de kusursuz bir biçimde ahenk sağlayarak güzelliğinizin altını çiziyor.


Tesettür gelin adaylarının en çok tercih ettiği gelinlikler içinde A kesim gelinlik ve balık model gelinlikler bulunuyor.


Bu dönem gelinlik fiyatlarında uçuk bir artış görünmüyor. Her bütçeye uyumlu olan gelinlik modelleri 6 bin ile 15 bin TL içinde değişmektedir.

Okumaya devam et...