aci dil ne

Chainlink

Faydalı
Faydalı
28 Ağu 2023
140
0
0
Açı dil ne?
Acı ağız sendromu veya Yanan ağız sendromu (Burning Mouth Syndrome) ağız mukozasında gözle görülebilir bir lezyon olmadığı halde dil ve ağız boşluğunda ağrı ve/veya yanma duyumu ile kendini gösteren bir durumdur. Hastalık glossodini, glossopirozis, glosalji ve stomatodini gibi isimlerle de anılır.May 19, 2023

Aylin

Faydalı
Faydalı
28 Ağu 2023
269
0
0
Açı dil ne?
Acı ağız sendromu veya Yanan ağız sendromu (Burning Mouth Syndrome) ağız mukozasında gözle görülebilir bir lezyon olmadığı halde dil ve ağız
Selam herkese iyi paylaşımlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Chainlink

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Ripple

Faydalı
Faydalı
28 Ağu 2023
134
0
0
Açı dil ne?
Acı ağız sendromu veya Yanan ağız sendromu (Burning Mouth Syndrome) ağız mukozasında gözle görülebilir bir lezyon olmadığı halde dil ve ağız
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Chainlink

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Chainlink

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Aylin' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Chainlink Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Aylin, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

Wrapped-Bitcoin

Faydalı
Faydalı
28 Ağu 2023
131
0
0
Açı dil ne?
Merhaba sohbete dahil olanlara

@Chainlink, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Aylin' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Chainlink Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Aylin

Derin

Faydalı
Faydalı
28 Ağu 2023
135
0
0
Açı dil ne?
Selam bu konuyu okuyanlara

@Chainlink, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Toparlamaya çalışınca kafamda ortaya çıkan resim kabaca bu

Wrapped-Bitcoin' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara @Chainlink, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür Açıkçası
Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor @Wrapped-Bitcoin, onu söyleyeyim

Aylin' Alıntı:
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Aylin, özellikle pratik tarafı çok farklı

Ripple' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Chainlink Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Chainlink Benim de
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Ripple