Antep yuvalaması kaç dakikada pişer?
Hazırlama Önerisi : (8 kişi için ); 300-500 gr kuşbaşı doğranmış et, bir gün önceden ıslatılmış 100 gr nohut ile birlikte, 5-6 bardak su ve 1 tatlı kaşığı tuz ilavesiyle tencerede pişirilir. Daha sonra bir paket yuvalama çözünmesini beklemeden ilave edilir. Yaklaşık 10 dk. orta ateşte pişirilir.
Hazırlama Önerisi : (8 kişi için ); 300-500 gr kuşbaşı doğranmış et, bir gün önceden ıslatılmış 100 gr nohut ile birlikte, 5-6 bardak su ve 1 tatlı kaşığı tuz ilavesiyle tencerede pişirilir. Daha sonra bir paket yuvalama çözünmesini beklemeden ilave edilir. Yaklaşık 10 dk. orta ateşte pişirilir.