Ayrık otu nasıl bir şey?
Hazırlanışı: Yaklaşık 20 Gr Ayrık Otunu Önce Bir Miktar Soğuk Suyla İyice Yıkayıp Suyu Dökünüz. Ardından 1 Litre Soğuk Su ilave Edip Kaynamaya Başladıktan 5 Dakika Sonra Altını Kapatınız. 5 Dakika Demlendikten Sonra Günde 4 Bardak Yemeklerden Önce İçiniz.
Hazırlanışı: Yaklaşık 20 Gr Ayrık Otunu Önce Bir Miktar Soğuk Suyla İyice Yıkayıp Suyu Dökünüz. Ardından 1 Litre Soğuk Su ilave Edip Kaynamaya Başladıktan 5 Dakika Sonra Altını Kapatınız. 5 Dakika Demlendikten Sonra Günde 4 Bardak Yemeklerden Önce İçiniz.