Ayva Reçeli neden jöle gibi oldu ne yapmalıyım?
Peki ama neden bunu yaşıyoruz? Fazla şeker koyduğumuzda ve meyveleri bu şekerin içerisinde fazla bekleterek pişirme işlemine geçtiğimizde ya da limon suyu ilave ederken fazla kaçırdığımızda reçelin kıvamı katılaşıp ağdalaşıyor. Reçeller oda sıcaklığında bekledikçe kendi kıvamını bulan tariflerden.May 28, 2019Reçel Katı Olursa Ne Yapılır? Püf Noktaları - Yemek.comYemek.comhttps://yemek.com › recel-kati-olursa-ne-yapilirYemek.comhttps://yemek.com › recel-kati-olursa-ne-yapilir
Peki ama neden bunu yaşıyoruz? Fazla şeker koyduğumuzda ve meyveleri bu şekerin içerisinde fazla bekleterek pişirme işlemine geçtiğimizde ya da limon suyu ilave ederken fazla kaçırdığımızda reçelin kıvamı katılaşıp ağdalaşıyor. Reçeller oda sıcaklığında bekledikçe kendi kıvamını bulan tariflerden.May 28, 2019Reçel Katı Olursa Ne Yapılır? Püf Noktaları - Yemek.comYemek.comhttps://yemek.com › recel-kati-olursa-ne-yapilirYemek.comhttps://yemek.com › recel-kati-olursa-ne-yapilir