Barbekü et nasıl yapılır?
etin dış kısmı mühürlenir, her iki yüzü 1'er dakika mühürlenmelidir. Pişme derecesine göre her yüz 5 er dakika pişirilerek servis edilir.(Kalın etler için.) Ateşin üstüne et pişirilirken, sık sık çevrilmemelidir,1 er kere çevirmek yeterlidir. Çok pişirmek etin suyunu kaybetmesine ve kurumasına neden olur.Nov 20, 2020
etin dış kısmı mühürlenir, her iki yüzü 1'er dakika mühürlenmelidir. Pişme derecesine göre her yüz 5 er dakika pişirilerek servis edilir.(Kalın etler için.) Ateşin üstüne et pişirilirken, sık sık çevrilmemelidir,1 er kere çevirmek yeterlidir. Çok pişirmek etin suyunu kaybetmesine ve kurumasına neden olur.Nov 20, 2020