Blaze Esports, Team Heretics Oyuncusu pAura’yı Transfer Ederek Bir Nevi Düş Grubu Kurdu

• Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi
A

admin

Guest
Blaze Esports, dün VALORANT kadrosunun 5. oyuncusunu duyurdu. pAura ile birlikte ekibi tamamlayan tertip, VALORANT sahnesinde uğraş etmeye hazır.

Avrupa’da başarılı olan pAura, Türkiye’ye geri döndü

?
VALORANT takımımızın beşinci oyuncusu Melih "pAura" Karaduran!

Blaze ailesine hoş geldin @pauravalorant

Thank you @TeamHeretics.#BurnThemAll
?
pic.twitter.com/CmtNQ7jhfO

— SuperMassive Blaze Reports (@SMBreports) May 21, 2021

Team Heretics ile bir arada Avrupa’da başarılı bir periyot geçiren Melih “pAura” Karaduran, bundan daha sonra Türkiye’de uğraş edecek.

Dün Blaze Esports tarafınca yapılan açıklamada pAura’nın ekibe transfer olduğu belirtildi. Bu transfer gelişmesiyle birlikte tertip VALORANT kadrosunu tamamladı.

Şu anki Blaze Esports’un VALORANT takımı ise şöyle;

Melih “pAura” Karaduran

Baran “Izzy” Yilmaz

Eren “Brave” Kasirga

Mehmet “Turko” İtina

Batuhan “russ” Malgac

pAura’nın maksadı şimdiden belli!

Söylenecek çok şey var fakat şunun ile başlıyalım Berlin biletleri alındı mı ? @AtahanDikmen https://t.co/KRhZPHXCNc

— pAura (@pauravalorant) May 21, 2021

Transferi akabinde toplumsal medyadan bir paylaşımda bulunan pAura, ilk gayelerinin Berlin’de düzenlenecek olan VCT turnuvası olduğunu belirtti. Dünyanın en uygun kadrolarının çaba edeceği turnuva, Berlin’de düzenlenecek.

Daha epeyce savunma karakteri diye nitelendirebileceğimiz casuslarla oynayan pAura, Thespike.gg bilgilerine göre 1.09 K/D oranına sahip.

Grup menajeri Atahan Dikmen, ekip hakkında açıklamalarda bulundu

Valorant Sahnesine Girişimiz

Read: https://t.co/E3qhLeYN5C

— Atahan Dikmen (@AtahanDikmen) May 21, 2021

Kadronun VALORANT sahnesine giriş yapmasının akabinde Blaze Esports’un menajeri Atahan Dikmen, gelişmeler hakkında bir açıklama yayınladı.

Herkese selamlar,
Bugün uzun uğraşlar kararı Valorant grubumuzun tamamını duyurmuş olduk. Bunun gururunu ve memnunluğunu yaşıyorum tabi ki bu süreç ile ilgili bir şeyler yazmam gerekiyor.
Öncelikle beni uzun müddettir tanıyan beşerler geçen yaz taraftarımıza verdiğim kelamı hatırlarlar, bana itimadın en hoş takımlardan birini kuracağım kelamını tekraren deklare etmiştim. Sözümü tutmanın gururunu yaşıyorum ve bu kelamın tutulmasında benimle bir arada gecesini gündüzünü ayıran kulüp liderimiz Bora Koçyiğit’e teşekkür ederim.
bir daha bu süreçte bana yardımcı olup dayanağını asla esirgemeyen grubumun kıymetli isimleri Çiğdem Türk ve Kutay Çerioğluna, art tarafta işleri bizim için kolaylaştıran Nisa Işık Gürgen ve Onur Güngör’e teşekkür ederim.
Bilinmesini isterim ki transfer çalışmaları fazlaca profesyonelce yürütülmüştür bunu etkileşime girdiğimiz kulüpler tarafınca da doğrulatabilirsiniz. Oyuncuların hepsiyle toplantıdan evvel kulüplerinden müsaade alınıp, oyuncu ile anlaşılması durumunda ise kulüpleri ile pazarlık yapılmıştır.
Çok değerli kulüp yöneticileri ile etkileşime girme ve tanışma talihimiz oldu Başlar tarafınca Sina Aydın’a, BBL tarafınca Okan Demirel ve Şükrü Şentürk’e, Oxygen idaresine ve Heretics idarelerine ve Prodigy ajansına bu süreci hoş yönettikleri için teşekkür ediyorum.
Evet artık Valorant sahnesine biz de geldik, transfer süreçlerinde oluşan bu hoş etkileşim umuyorum alanda da kıran kırana ancak dostça bir gayret ile devam edecektir
Blaze taraftarına sesleniyorum yeni takımımız güzel olsun,
kuvvetli takımın kıymetli sorumluluklar getirdiğini tekraren deneyim etmiş bulunuyoruz öteki ortasında bulunduğumuz oyunlardan. İster istemez bizi destekleyen kadar desteklemeyen beşerler da bulunacaktır lütfen takviye konusu toxicliğe bürünmesin. Yeni girdiğimiz Valorant tarafına bu biçimde anılmayı sizler kadar biz de istemeyiz. Bizler idare olarak sorumluluklarımızın farkındayız, taraftarımızdan da takviye istiyoruz.
İdaremizle, oyuncularımızla, taraftarımızla ve bedelli rakiplerimizle birlikte Türk sahnesini en üst taşımak dileğiyle
Atahan ‘Mr_Kane’ Dikmen
Blaze GM

İlginizi Çekebilir