Haşlama sağlıklı mı?
Haşlama, buğulama ve fırınlama yönteminde; besin öğesi kaybı en az olmakta ve VÜCUT İÇİN ZARARLI OLABİLECEK TOKSİNLER, KANSOREJEN maddeler gibi riskli olabilecek maddeler oluşmamaktadır. BESİN ÖĞESİ KAYBININ EN AZ OLDUĞU PİŞİRME YÖNTEMİ İSE BUHARDA PİŞİRMEDİR.
Haşlama, buğulama ve fırınlama yönteminde; besin öğesi kaybı en az olmakta ve VÜCUT İÇİN ZARARLI OLABİLECEK TOKSİNLER, KANSOREJEN maddeler gibi riskli olabilecek maddeler oluşmamaktadır. BESİN ÖĞESİ KAYBININ EN AZ OLDUĞU PİŞİRME YÖNTEMİ İSE BUHARDA PİŞİRMEDİR.