Haydi bir daha Yeterliyiz: Steam Kıymeti 32 TL Olan Oyun Epic Games Store’da Ücretsiz!

bencede

New member
12 Eki 2020
681
0
0
Steam ve Epic Games içindeki rekabet bir daha biz oyunculara yaramaya devam ediyor. Epic Games Store’da bu hafta da Steam’deki etiketi fiyatı 32 TL olan başarılı bir üretimle karşımızda.

Epic Games Store çevrimiçi oyun satış platformları ortasına adım attığından bu yana Steam ile büyük bir rekabet içerisinde.

Bu alanın emsalsiz başkanı olan Steam’in koltuğuna gözünü dikmiş olan Epic Games Store en baştan beri taht için kuvvetli ataklar yapmaktan da asla geri durmuyor.

Bu ataklardan en epeyce dikkat çekeni ise kuşkusuz Epic Games Store’un oyuncularla buluşturduğu ücretsiz oyunlar.

Yeri geldiğinde GTA V üzere devasa bütçeli AAA oyunları bizlere ikram eden Epic Games Store yeri geldiğinde ise sevilen bağımsız üretimleri oyunculara sunuyor.

Karşımızda bu hafta da başarılı bir bağımsız üretim var.

DARQ bizleri gerçeküstü bir maceraya çıkartıyor.

Lloyd isminde ve hayalde olduğunun farkında olan bir çocuğu denetim ettiğimiz DARQ’ta giderek kabusa dönen bir düş aleminde buluyoruz kendimizi. DARQ başarılı sanat dizaynının yanı sıra usta işi bulmacalarıyla da dikkat çeken bir üretim.

Geçtiğimiz yıl çıkış yapmış olan bol ödüllü bağımsız imal iki adet DLC’si ile bir arada geliyor.

Epic Games Store oyunun Complete Edition sürümünü oyuncularla buluşturduğu için The Tower ve The Crypt DLC’leri de oyunculara fiyatsız olarak armağan ediliyor, bize de alıp oynamak düşüyor!

Oyunu kütüphanenize eklemek için ise biraz tez etmek isteyebilirsiniz.

Çünkü Epic Games Store’un fiyatsız olarak oyuncularla buluşturduğu DAR: The Complete Edition 4 Kasım tarihine kadar, yani bir hafta mühlet ile fiyatsız olarak kalacak. Kütüphanenize ekledikten daha sonra ise daima sizin kalacak. Düzgün oyunlar!