Jahrein Hakkında Yanlış Bilgilerle Görüntü Yapan Vibio, Toplumsal Medyada Reaksiyonların Odağı Olarak Görüntüyü Kaldırdı

• Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi
A

admin

Guest
Politikler ile bir arada yaptığı canlı yayınlarla popülaritesini arttıran Ahmet Sonuç, Twitter hesabından Vibio’nun kendisi hakkında yaptığı görüntüye reaksiyon gösterdi.

Toplumsal medya kullanıcılarının da görüntüye reaksiyon göstermesinin akabinde Vibio, görüntüyü kaldırdı.

Jahrein: “Gel sana bir fabrika ayarı çekim.”

Videoyu izledim, kendimi tanımış oldum. Ben neymişim be! Sanırım son zamanlarda HDP’ye karşı söylemlerim metin yazarınız memed’i pek bi tetiklemiş. Gel @vibiotv sana bi fabrika ayarı çekeyim..+ pic.twitter.com/snL7aGSwh8

— Jahrein
⚙
(@jahreindota) June 13, 2021

YouTube’da şahıslar ve olaylar hakkında yaptıkları görüntülerle 1 milyonun üzerinden abonesi bulunan Vibio, geçtiğimiz günlerde son devirlerin tanınan yayıncısı Jahrein hakkında bir görüntü hazırladı.

Bu görüntüye Jahrein, Twitter üzerinden yaptığı açıklamalarla bir arada reaksiyon gösterdi.

Jahrein, görüntüdeki yanlışlıkları deklare etti

Kendisi hakkında hazırlanan görüntüdeki yanlışlıklara dikkat çeken Jahrein, kimseden yana olmadığını ve bu yüzden kendisinden korktuklarını belirtti.

Yılmaz Güney hakkında yapılan görüntüye değinen Jahrein, Güney’in onlardan olduğu için övüldüğünü belirtti.

Jahrein, bir özür bekliyor

Jahrein, görüntünün kaldırıldığını belirten bir paylaşım yaptı. Ayrıyeten görüntünün kaldırılmasının tek başına yetmediğini, kendisinden de bir özür dilenmesi gerektiğini belirtti.

Bu olayın akabinde yayıncılar ve gençler, Jahrein’e takviye paylaşımları yaptı.

ViBio, olay hakkında açıklama yaptı

"Jahrein Aslında Kim?" videosunun neden kaldırıldığına ilişkin açıklamamız aşağıdadır. Takipçilerimize anlayışları için teşekkür ediyoruz. pic.twitter.com/PdOROf3unb

— ViBio TV (@vibiotv) June 14, 2021

Twitter hesabından açıklama yapan ViBio, olay hakkında açıklama yaptı. Açıklamada görüntünün kaldırıldığı belirtilirken, verilen ziyandan dolayı özür dilendi.

Toplumsal medyadan gelen birtakım yansılar

İlginizi çekebilir