Keş nasıl yapılır?
Bolu ve çevresinde keş önce rendelenir, ufalanmış cevizle karıştırılıp ev yapımı makarna (erişte) içine kat kat serpilir. Makarnanın üstüne aynı karışımdan tereyağında hafifce kızartıldıkan sonra dökülür. Salata ve yemeklerde katkı olarakta tüketilmektedir.BOLU KEŞİ | Kültür PortalıKültür Portalıhttps://www.kulturportali.gov.tr › bolu › neyenir › kesKültür Portalıhttps://www.kulturportali.gov.tr › bolu › neyenir › kes
Bolu ve çevresinde keş önce rendelenir, ufalanmış cevizle karıştırılıp ev yapımı makarna (erişte) içine kat kat serpilir. Makarnanın üstüne aynı karışımdan tereyağında hafifce kızartıldıkan sonra dökülür. Salata ve yemeklerde katkı olarakta tüketilmektedir.BOLU KEŞİ | Kültür PortalıKültür Portalıhttps://www.kulturportali.gov.tr › bolu › neyenir › kesKültür Portalıhttps://www.kulturportali.gov.tr › bolu › neyenir › kes