Meze çeşitleri kaça ayrılır?
Meze çeşitleri; soğuk ve sıcak olarak ikiye ayrılmaktadır. Soğuk meze çeşitleri; peynir türleri, zeytinyağlı sebze tabakları, turşu çeşitleri, kızartmalar, çirozlar, yoğurtlu meze türleri, pastırmalar, pateler, meyveler, füme et ve balıklar, cipsler, humus, tarator, ezme, çemen, dip soslar olarak sıralanabilir.Dec 2, 2021
Meze çeşitleri; soğuk ve sıcak olarak ikiye ayrılmaktadır. Soğuk meze çeşitleri; peynir türleri, zeytinyağlı sebze tabakları, turşu çeşitleri, kızartmalar, çirozlar, yoğurtlu meze türleri, pastırmalar, pateler, meyveler, füme et ve balıklar, cipsler, humus, tarator, ezme, çemen, dip soslar olarak sıralanabilir.Dec 2, 2021