Şarap nasıl kaynatılır?
Tarçın, elma, şeker, karanfil, portakal ve limonu 1 bardak suyla bir kapta kaynatın. Bu karışımı soğumaya bırakın ve bir tencereye şarabınızı alın çok kısık ateşte ısıtmaya başlayın. Ilıklaşınca karışımı şarabınıza ekleyip çok kısık ateşte biraz daha ısıtın. Kepçe ve süzgeç yardımıyla bardaklara doldurun.Mar 18, 2024
Tarçın, elma, şeker, karanfil, portakal ve limonu 1 bardak suyla bir kapta kaynatın. Bu karışımı soğumaya bırakın ve bir tencereye şarabınızı alın çok kısık ateşte ısıtmaya başlayın. Ilıklaşınca karışımı şarabınıza ekleyip çok kısık ateşte biraz daha ısıtın. Kepçe ve süzgeç yardımıyla bardaklara doldurun.Mar 18, 2024