Tek başına geliştirdiği Stardew Valley ile büyük muvaffakiyete imza atmış olan oyun geliştiricisi Eric ”ConcernedApe” Barone yeni oyunu Haunted Chocolatier’i duyurdu.
Stardew Valley takvimler 2016 yılını gösterirken çıkış yapmıştı.
Tek bir kişinin büyük emekleri ile ortaya çıkmış olan üretim oyuncular tarafınca da epey büyük bir ilgi ile karşılanmış ve kısa müddette büyük popülerlik kazanmıştı.
Bu popülerliğin akabinde ise artık sırada geliştiricinin yeni oyunu var.
Haunted Chocolatier ile apayrı bir dünyaya adım atacağız.
Çiftçi tulumumuzu üstümüzden çıkartıp bu defa şef önlüklerimizi giyiyoruz zira isminden da anlaşılabileceği üzere bu oyunda çikolata yapıyoruz!
Oyunun merakla beklenen çıkış tarihi ise çabucak hemen muhakkak değil.
Geliştirme kademesinin çabucak hemen çok başlarında olan ve bizlere bir daha fantastik dünyaların kapılarını aralayacak olan Haunted Chocolatier çıkışı ile birlikte yeni bir Stardew Valley tesiri yaratabilecek mi daima bir arada nazaranceğiz.
Stardew Valley takvimler 2016 yılını gösterirken çıkış yapmıştı.
Tek bir kişinin büyük emekleri ile ortaya çıkmış olan üretim oyuncular tarafınca da epey büyük bir ilgi ile karşılanmış ve kısa müddette büyük popülerlik kazanmıştı.
Bu popülerliğin akabinde ise artık sırada geliştiricinin yeni oyunu var.
Haunted Chocolatier ile apayrı bir dünyaya adım atacağız.
Çiftçi tulumumuzu üstümüzden çıkartıp bu defa şef önlüklerimizi giyiyoruz zira isminden da anlaşılabileceği üzere bu oyunda çikolata yapıyoruz!
Oyunun merakla beklenen çıkış tarihi ise çabucak hemen muhakkak değil.
Geliştirme kademesinin çabucak hemen çok başlarında olan ve bizlere bir daha fantastik dünyaların kapılarını aralayacak olan Haunted Chocolatier çıkışı ile birlikte yeni bir Stardew Valley tesiri yaratabilecek mi daima bir arada nazaranceğiz.