2021 yılına damga vuracak nişan elbise modelleri! En şık nişan kıyafetleri neler?

Felaket

New member
25 Mar 2021
225
0
1
Her genç kızın hayali olan ve evliliğin birinci adımlarında sayılan nişanda tercih edilen kıyafetler pandemiyle birlikte değişti. Meskenlerde yapmaya başlanan nişanlılıklar tarlatanlar ve kabarık modeller yerine taşlı sade modellere, blackboy modellere bıraktı. Modacı Gökhan Beter 2021 yılına damga vuracak nişanlılık modellerini Yasemin.com muhabiri Müge Çakmak’a gösterdi.

HABERE İLİŞKİN GÖRÜNTÜ İÇİN TIKLAYIN

2021 kelam ve nişanlık modellerinde kabarık modeller yerini büsbütün sade midi uzunluk olan nişanlık modelleri aldı. Kabarık devrin bitmesiyle birlikte nişan kıyafetleri seçimi de değişti. 1 yıla aşkın müddettir salonların kapalı olması evliliği adım atan çiftlerin nişan merasimlerini konutta yapmasına vesile oldu. Aile içinde yapılan kelam ve nişanda rahat olmak isteyen gelin adayları hakkını sade nişan kıyafetlerinden yana kullanıyor. Gelin daima birlikte 2021 yaz döneminde modaya istikamet verecek kelam ve nişan kıyafetlerini inceleyelim…


Evlenmedilk evvel gerçekleştirilen en özel günlerden biri de nişan merasimidir. Genç bayanlar bu özel günde unutamayacakları hoşlukta bir nişan kıyafeti seçmek ister.


Kelam ve nişan kıyafetlerinde sade modellerin yanı sıra taş yoğunluklu modeller tercih edilmektedir.


Nişan elbiselerinde renk olarak en epeyce beğenilen renklerden biri mavi, buz mavisi, bej ve lacivert tonlarıdır.


Nişan merasiminde de gelinlik formunda kıyafetler giymek isteyen bayanlar için, birbirinden çarpıcı nişanlık gelinlik modellerine imza atılıyor.


Kelam ve nişan kıyafetlerin bu dönem fiyatları ortalama 3 bin ile 6 bin TL içinde değişiklik göstermektedir.


Klasik gelinlik formunda olan fakat renkleri ve süsleme bilgileri ile nikah gelinliklerinden ayrılan nişan gelinlikleri, buketlerle ve çeşitli aksesuarlarla süsleyebilirsiniz.

Okumaya devam et...