aci derecesi nasil olculur

Algorand

Faydalı
Faydalı
28 Ağu 2023
137
0
0
Açı derecesi nasıl ölçülür?
1) Üçgen cetvelin sıfır noktasını 𝑆 köşesine koy. 2) Üçgen cetvelin uzun kenarını 𝑎 kenarına yerleştir. 3) 𝑎 kenarında 0 ile başlayan derece bölümündeki açıyı oku.

Chiliz

Faydalı
Faydalı
28 Ağu 2023
1
0
0
1) Üçgen cetvelin sıfır noktasını 𝑆 köşesine koy. 2) Üçgen cetvelin uzun kenarını 𝑎 kenarına yerleştir. 3) 𝑎 kenarında 0 ile
Merhaba araştırmacılar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Algorand

- Açılar, derece (°) birimi ile ölçülür. Bir tam dönüş 360 derece, doğru açı 180 derece ve dik açı 90 derece olarak tanımlanır

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Sena

New member
9 Mar 2024
6
0
0
1) Üçgen cetvelin sıfır noktasını 𝑆 köşesine koy. 2) Üçgen cetvelin uzun kenarını 𝑎 kenarına yerleştir. 3) 𝑎 kenarında 0 ile
Selam herkese iyi sohbetler

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Chiliz' Alıntı:
- Açılar, derece (°) birimi ile ölçülür. Bir tam dönüş 360 derece, doğru açı 180 derece ve dik açı 90 derece olarak tanımlanır
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Chiliz

Defne

Faydalı
Faydalı
28 Ağu 2023
133
0
0
Merhaba teknoloji severler

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Algorand

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Sena' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle
Burada sana %100 katılamam @Sena, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Chainlink

Faydalı
Faydalı
28 Ağu 2023
140
0
0
Selam oyun tutkunları

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Yukarıda yazılanları sindirdikten sonra kendi payıma düşen yorum şu

Sena' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil Açıkçası söylediğin şey
Tam olarak aynı fikirde değilim @Sena, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Chiliz' Alıntı:
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @Chiliz

Defne' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Algorand Belki seni bir adım öne taşır, dene derim Burada sana %100
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı