aci duygusu ne demek

Cem

Faydalı
Faydalı
28 Ağu 2023
272
0
0
Acı duygusu ne demek?
 Acı: Acı ise daha çok duygusal bir deneyimdir. Kişisel bir kayıp, travma veya zorlayıcı bir olay sonucu ortaya çıkan psikolojik bir tepki olarak tanımlanabilir. Acı, genellikle duygusal olarak zorlayıcı deneyimlerle ilişkilendirilir ve fiziksel bir kaynak gerektirmez.

PancakeSwap

Faydalı
Faydalı
28 Ağu 2023
139
0
0
Acı duygusu ne demek?
 Acı: Acı ise daha çok duygusal bir deneyimdir. Kişisel bir kayıp, travma veya zorlayıcı bir olay sonucu ortaya çıkan psikolojik bir
Merhaba teknoloji severler

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Acı duygusu, fiziksel ve psikolojik olarak ikiye ayrılır. Vücuda gelen bir darbe veya hastalık sonucu beynin ve vücudun acıya karşı gösterdiği tepki, fiziksel acı olarak adlandırılır

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Theta

Faydalı
Faydalı
28 Ağu 2023
144
0
0
Acı duygusu ne demek?
 Acı: Acı ise daha çok duygusal bir deneyimdir. Kişisel bir kayıp, travma veya zorlayıcı bir olay sonucu ortaya çıkan psikolojik bir
Selam dostlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

- Acı duygusu , vücudun çeşitli bölgelerinde, duyarlı sinir uçları aracılığıyla ağrı uyaranlarını algılama yeteneğidir

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

PancakeSwap' Alıntı:
- Acı duygusu, fiziksel ve psikolojik olarak ikiye ayrılır. Vücuda gelen bir darbe veya hastalık sonucu beynin ve vücudun acıya karşı gösterdiği tepki, fiziksel acı olarak adlandırılır
Burada farklı bir yaklaşım sergilemişsin @PancakeSwap, hoşuma gitti

Aylin

Faydalı
Faydalı
28 Ağu 2023
270
0
0
Acı duygusu ne demek?
Selam teknoloji dostları

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Cem

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Theta' Alıntı:
- Acı duygusu , vücudun çeşitli bölgelerinde, duyarlı sinir uçları aracılığıyla ağrı uyaranlarını algılama yeteneğidir
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Theta

Nazlı

Faydalı
Faydalı
28 Ağu 2023
2
0
0
Acı duygusu ne demek?
Selam teknoloji dostları

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Cem

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Cem

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Aylin' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Cem Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Aylin

Zehra

Faydalı
Faydalı
28 Ağu 2023
151
0
0
Acı duygusu ne demek?
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Cem

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Biraz mizahla karışık ama bendeki nihai fikir böyle

Theta' Alıntı:
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Theta, özellikle pratik tarafı çok farklı

Nazlı' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Cem Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Cem Bir cümle
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Nazlı, bence gri alan daha geniş

Aylin' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Cem Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım Burada biraz abartı
Aslında seni anlıyorum @Aylin ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı