aci elma adacayi yagi ne ise yarar

Harun

Faydalı
Faydalı
28 Ağu 2023
134
0
0
Acı elma adaçayı yağı ne işe yarar?
Halk arasında adaçayı yağı olarak da bilinen acı elma yağının faydaları; genellikle cilt, sindirim ve sinir sistemi içindir. "Acı elma yağının faydaları nelerdir?” sorunun cevabı ise şu şekildedir: Acı elma yağı, içeriğinde bulunan antienflamatuar bileşenler sayesinde inflamasyonu azaltmaya yardımcı olur.May 23, 2024

Zehra

Faydalı
Faydalı
28 Ağu 2023
152
0
0
Halk arasında adaçayı yağı olarak da bilinen acı elma yağının faydaları; genellikle cilt, sindirim ve sinir sistemi
Merhaba dostlarım

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Acı elma yağı kullanmadan önce, özellikle hamilelik, emzirme veya herhangi bir sağlık sorunu durumunda bir uzmana danışılması önerilir

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Yasemin

Faydalı
Faydalı
28 Ağu 2023
130
0
0
Halk arasında adaçayı yağı olarak da bilinen acı elma yağının faydaları; genellikle cilt, sindirim ve sinir sistemi
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Harun

@Harun, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Zehra' Alıntı:
- Acı elma yağı kullanmadan önce, özellikle hamilelik, emzirme veya herhangi bir sağlık sorunu durumunda bir uzmana danışılması önerilir
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Zehra, çünkü değişken çok fazla

USD-Coin

Faydalı
Faydalı
28 Ağu 2023
134
0
0
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Harun

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Harun

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Yasemin' Alıntı:
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Harun @Harun, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim Bu kadar net
Düşüncene saygı duyuyorum @Yasemin fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Nazlı

Faydalı
Faydalı
28 Ağu 2023
3
0
0
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

USD-Coin' Alıntı:
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Harun Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Harun Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim Düşüncene saygı
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @USD-Coin