Ünlü CS:GO oyuncusu Xantares Twitch’de Kalıcı Olarak Banlandı!

bencede

New member
12 Eki 2020
681
0
0
Daha evvel 2016 yılında CS:GO ulusal kadromuz ile dünya şampiyonluğu yaşayan, şu anda da CS:GO sahnesinin büyük ekiplerinde BIG forması giyen İsmailcan ”Xantares” Dörtkardeş canlı yayın platformu Twitch. tv üzerinden kalıcı olarak banlandı.

Banlanma hakkında birinci duyuru!

Twitch'den ban yedim arkadaşlar sebebini bilmiyorum ama kesin ben hak etmişimdir onların suçu yoktur kanka
?

— İsmailcan Dörtkardeş (@XANTAREScsgo) June 28, 2021

Xantares, 28 Haziran pazartesi akşamı toplumsal medya platformu Twitter hesabı üzerinden niçinini bilmediğini söyleyerek banlandığını deklare etti. Türk oyuncu daha evvel Nisan 2020’de bir daha Twitch üzerinden 1 hafta uzaklaştırılmıştı.

Xantares Twitch.tv’den ” Topluluk İhlali ” niçiniyle banlandı.

Perma ban yemişim sebebi topluluk ihlali yazılmış tam olarak

— İsmailcan Dörtkardeş (@XANTAREScsgo) June 29, 2021

Xantares, 29 Haziran prestijiyle Twitch tarafınca ” topluluk ihlali ” niçiniyle ban yediğini deklare etti. Önümüzdeki günlerde bu banın açılıp açılmayacağı yahut Xantares’in öteki bir yayın platformuna geçip geçmeyeceği ise merak konusu olarak duruyor.

Xantares 6 Temmuz’da IEM Köln’de çaba edecek.

6 Temmuz’da başlayacak olan IEM Köln ön eleme kademesinde Xantares kadrosu BIG ile birlikte çaba edecek. Ön eleme etabında birinci 8’e girmeyi başaran ekipler ana kademeye katılmaya hak kazanacak.

İlginizi Çekebilir