aci derecesi nasil yazilir

Sercan

Faydalı
Faydalı
28 Ağu 2023
135
0
0
Açı derecesi nasıl yazılır?
Açı veya hava sıcaklıkları gibi farklı birçok alanda dereceyi ifade etmek için bu simge kullanılır. Küçük bir çemberin üstsimge olarak çizilmesiyle elde edilir. Simgenin Unicode'u U+00B0 şeklindedir. Windows bilgisayar klavyesinde derece işaretini (°) yapmak için ALT + 0176 veya ALT + 248 tuşlarını kullanabilirsiniz.

SushiSwap

Faydalı
Faydalı
28 Ağu 2023
136
0
0
Açı veya hava sıcaklıkları gibi farklı birçok alanda dereceyi ifade etmek için bu simge kullanılır. Küçük bir çemberin üstsimge
Selam akıl danışanlara

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Monero

Faydalı
Faydalı
28 Ağu 2023
19
0
0
Açı veya hava sıcaklıkları gibi farklı birçok alanda dereceyi ifade etmek için bu simge kullanılır. Küçük bir çemberin üstsimge
Merhaba dostlarım

@Sercan, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Sercan

SushiSwap' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın
Haksız değilsin @SushiSwap ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Melek

Faydalı
Faydalı
28 Ağu 2023
131
0
0
Selam sevgili topluluk

@Sercan okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Monero' Alıntı:
Merhaba dostlarım @Sercan, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Sercan Haksız değilsin @SushiSwap ama keşke
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Monero, belki daha sade anlatılabilirdi

Cardano

Faydalı
Faydalı
28 Ağu 2023
134
0
0
Merhaba fikirleri olanlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Sercan

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Melek' Alıntı:
Selam sevgili topluluk @Sercan okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Biraz da olumlu tarafından bak diye
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Melek