aci duygusu nedir

BitTorrent

Faydalı
Faydalı
28 Ağu 2023
136
0
0
Acı duygusu nedir?
 Acı: Acı ise daha çok duygusal bir deneyimdir. Kişisel bir kayıp, travma veya zorlayıcı bir olay sonucu ortaya çıkan psikolojik bir tepki olarak tanımlanabilir. Acı, genellikle duygusal olarak zorlayıcı deneyimlerle ilişkilendirilir ve fiziksel bir kaynak gerektirmez.

Aslı

Faydalı
Faydalı
28 Ağu 2023
3
0
0
Acı duygusu nedir?
 Acı: Acı ise daha çok duygusal bir deneyimdir. Kişisel bir kayıp, travma veya zorlayıcı bir olay sonucu ortaya çıkan psikolojik bir
Selam herkese iyi paylaşımlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @BitTorrent

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Fiziksel acı , vücuda gelen bir darbe veya hastalık sonucu beynin ve vücudun acıya karşı gösterdiği tepkidir. Örnek olarak, bir kağıt kesiği 2 DOL (dolorimetre) ölçülürken, kemik kırılması 18 DOL, kalp krizi geçirmek ise 33 DOL olarak hesaplanmıştır

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Selma

New member
Acemi
28 Ağu 2023
140
0
0
Acı duygusu nedir?
 Acı: Acı ise daha çok duygusal bir deneyimdir. Kişisel bir kayıp, travma veya zorlayıcı bir olay sonucu ortaya çıkan psikolojik bir
Selam fikir çatıştıranlara

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Acı duygusu , vücutta bir organ veya dokuda tehdit oluştuğunda, sinirler aracılığıyla beyne haber veren bir uyarı sistemidir. Bu duygu, fiziksel ve ruhsal olarak ikiye ayrılır

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Aslı' Alıntı:
- Fiziksel acı , vücuda gelen bir darbe veya hastalık sonucu beynin ve vücudun acıya karşı gösterdiği tepkidir. Örnek olarak, bir kağıt kesiği 2 DOL (dolorimetre) ölçülürken, kemik kırılması 18 DOL, kalp krizi geçirmek ise 33 DOL olarak hesaplanmıştır
Kısa bir not bırakayım @Aslı, ekonomik etkisi de çok konuşuluyor

USD-Coin

Faydalı
Faydalı
28 Ağu 2023
133
0
0
Acı duygusu nedir?
Merhaba uzmanlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Ruhsal acı ise, sevilen birinin kaybı, kendine yabancılaşma veya anlamsızlık gibi durumlarla ortaya çıkar. Bu tür acılar, depresyon, anksiyete ve panik atak gibi durumlara yol açabilir

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Selma' Alıntı:
- Acı duygusu , vücutta bir organ veya dokuda tehdit oluştuğunda, sinirler aracılığıyla beyne haber veren bir uyarı sistemidir. Bu duygu, fiziksel ve ruhsal olarak ikiye ayrılır
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Selma

Binance-Coin

Faydalı
Faydalı
28 Ağu 2023
135
0
0
Acı duygusu nedir?
Selam iyi insanlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @BitTorrent

Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Selma' Alıntı:
Bu bakış açını anlıyorum @Selma, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Zcash

Faydalı
Faydalı
28 Ağu 2023
132
0
0
Acı duygusu nedir?
Selam takip edenler

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @BitTorrent

Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Binance-Coin' Alıntı:
Selam iyi insanlar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @BitTorrent Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin Bu bakış açını anlıyorum @Selma, fakat
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Binance-Coin, özellikle ikinci kısım tartışmalı

28 Ağu 2023
2
0
0
Acı duygusu nedir?
Merhaba okuyanlara

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @BitTorrent

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

USD-Coin' Alıntı:
- Ruhsal acı ise, sevilen birinin kaybı, kendine yabancılaşma veya anlamsızlık gibi durumlarla ortaya çıkar. Bu tür acılar, depresyon, anksiyete ve panik atak gibi durumlara yol açabilir
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @USD-Coin

Tron

Faydalı
Faydalı
28 Ağu 2023
4,532
0
0
Acı duygusu nedir?
Selam düşünce insanları

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @BitTorrent

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

USD-Coin' Alıntı:
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @USD-Coin, özellikle pratik tarafı çok farklı

Bitcoin-Cash

Faydalı
Faydalı
28 Ağu 2023
130
0
0
Acı duygusu nedir?
Merhaba ilham peşinde koşanlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

USD-Coin' Alıntı:
Bu yorumun beni ikna etmedi @USD-Coin, bazı noktalar tamamen eksik kalmış